Κυριακή, 19 Μαΐ
24oC Αθήνα

Έρευνες για το τούνελ που αποκαλύφθηκε στις φυλακές Τρικάλων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στις φυλακές Τρικάλων, όπου εντοπίστηκε τούνελ σκαμμένο, κάτω από… κρεβάτι σε κελί. Σύμφωνα με οληροφορίες της ΕΡΤ. την ώρα που εντοπίστηκε το τούνελ, εκεί ήταν μόνο ο ένας από τους τρεις κρατούμενος που το μοιράζονται. Οι άλλοι δύο Αλβανοί κρατούμενοι, είχαν φύφει με μεταγωγή.

Ο ένας από αυτούς, ήταν και στις φυλακές της Κέρκυρας όταν είχε γίνει η μεγάλη απόπειρα απόδρασης με το σκάψιμο τούνελ αλλά… το σχέδιο “ναυάγησε” εκεί, γιατί το αποκάλυψε ένας σκύλος!

Πληροφορίες λένε ότι το τούνελ βρέθηκε στο κελί 17 στην πτέρυγα Γ2 και είχε φτιαχτεί με αυτοσχέδια εργαλεία. Η πτέρυγα Γ2 είναι η ίδια που είχε γίνει η απόδραση των 11 κρατουμένων το 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα γίνονταν έρευνες στις φυλακές Τρικάλων γιατί υπήρχαν σχετικές πληροφορίες. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε άλλη πτέρυγα και δεν είχε βρεθεί τίποτα. Οι έρευνες συνεχίζονται μετά την αποκάλυψη του τούνελ ενώ χθες το βράδυ, στις φυλακές πήγε και ο εισαγγελέας Τρικάλων.

Πηγή: ΕΡΤ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε