Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε 39χρονος σε εταιρεία στο Καλοχώρι

Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε 39χρονος σε εταιρεία στο Καλοχώρι

Ανατριχιαστικός ο θάνατος του 39χρονου σε εργατικό δυστύχημα στο Καλοχώρι στη Θεσσαλονίκη. Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας…

Μία ανθρώπινη ζωή χάθηκε σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε σε εταιρεία στο Καλοχώρι στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος υπάλληλος καταπλακώθηκε από μεταλλικό σωλήνα και σκοτώθηκε ακαριαία. Στην εταιρεία επικράτησε πανδαιμόνιο. Συνάδελφοι, αυτόπτες μάρτυρες, ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά ο άτυχος άντρας είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή του. Τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση. Με υπαλλήλους να εμφανίζονται ανασφαλείς και τους συγγενείς του θύματος, να περιμένουν να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαρτίου, σε εταιρεία στο Καλοχώρι στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 39χρονος, ο οποίος εκτελούσε εργασίες φορτοεκφόρτωσης σε υπαίθριο χώρο εταιρείας βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξύλινη βάση που συγκρατούσε μεταλλικούς σωλήνες έσπασε, με αποτέλεσμα να τον πλακώσει ένας από τους μεταλλικούς σωλήνες και να τον τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από γιατρούς. Οι έρευνες για το εργατικό δυστύχημα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις