Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Αγρότες έκλεισαν τον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα – Έτοιμοι για μπλόκα διαρκείας

Εθνική Οδός: Αγρότες έκλεισαν τον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα – Έτοιμοι για μπλόκα διαρκείας

Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με την αρχή να γίνεται από τη Λάρισα. Η εθνική οδός στον κόμβο της Νίκαιας παραμένει κλειστή…

Η εθνική οδός, στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, παραμένει αποκλεισμένη από αγρότες, που βγήκαν στο δρόμο το μεσημέρι. Θέλουν να δείξουν με αυτό τον τρόπο την αποφασιστικότητά τους, για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα, αν όπως λένε, η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει μια σειρά από αιτήματα που έχουν.

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, στη Λάρισα, προχώρησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής αγρότες και φορείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ζητώντας τη στήριξη της πολιτείας. Οι συγκεντρωμένοι ανέβηκαν με τα πόδια στην εθνική οδό μετά από διαπραγματεύσεις με τον ταξίαρχο της  ΕΛ.ΑΣ., Αστέριο Μαντζιώκα.

Ο δρόμος έκλεισε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι και βάσει προγράμματος θα παραμείνει κλειστός για μία ώρα. Το παρόν δίνουν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, οι αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνος Νούσιος και Απόστολος Μπίλης, ο δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Τσιάκος, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος και αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Λαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Παναγιώτης Νταής.

Χθες εν τω μεταξύ η Συντονιστική του μπλόκου της Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση, αντί να ασχοληθεί σοβαρά με τα ζωτικής σημασίας αιτήματά μας και να προχωρήσει στην ικανοποίησή τους, επιχειρεί να κοροϊδέψει εμάς και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Τα 7 μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με το που βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους αποτελούν ψίχουλα κοροϊδίας.» Δείτε τις εικόνες του onlarissa.gr, από τον κόμβο της Νίκαιας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις