Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Άνοιξε ο δρόμος στην Κινέτα μετά το τροχαίο – Παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα

Εθνική Οδός: Άνοιξε ο δρόμος στην Κινέτα μετά το τροχαίο – Παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα

Το σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων που επέστρεφαν στην Αθήνα…

Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο, με τα ασθενοφόρα να προσπαθούν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο και οι διασώστες έδωσαν μάχη για τον απεγκλωβισμό και για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων σε όλες τις λωρίδες, με το μποτιλιάρισμα κάποια στιγμή να φτάνει από την Κινέτα μέχρι τα διόδια του Ισθμού. Σημειώνεται πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, σε αυτοκίνητο που ανατράπηκε υπήρχε ένα εγκλωβισμένο άτομο. Όσοι οδηγοί κινούνται στο σημείο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν «οπλιστεί» με υπομονή καθώς εξαιτίας του τροχαίου, έχει προκληθεί ουρά πολλών χιλιομέτρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις