Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Δείτε το αυτοκίνητο που βρέθηκε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Δείτε το αυτοκίνητο που βρέθηκε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας λίγο έλειψε να γίνει ο τόπος που θα σημειωνόταν ένα σοβαρό τροχαίο. Αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα με την οδηγό να κινείται για ώρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας…

Οδηγούσε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα και συνέχιζε για ώρα. Η οδηγός έκανε εγκληματικό λάθος, το οποίο ευτυχώς δεν στοίχισε ανθρώπινες ζωές. Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τα όσα έγιναν. Στην επίμαχη φωτογραφία μάλιστα, βλέπουμε το ΙΧ να κινείται στην αριστερή λωρίδα. Σε αυτή που οι οδηγοί αναπτύσσουν τις πιο υψηλές ταχύτητες.

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι οδηγοί που κινούνταν το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου του 2023 στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης. Στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στην αριστερή λωρίδα, αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Λαμία!

Έντρομοι Λαμιώτες που κινούνταν στην ίδια λωρίδα επέστρεψαν στη μεσαία μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, στο τιμόνι βρισκόταν μια γυναίκα που φαίνεται ότι αντιλήφθηκε τα απεγνωσμένα νοήματά τους και λίγο πιο κάτω επιχείρησε αναστροφή.

Το ευτύχημα είναι ότι αυτό το λάθος δεν προκάλεσε κάποιο τροχαίο και έμεινε μόνο η ψυχική οδύνη σε όσους ήρθαν… «αντιμέτωποι» με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις