Τρίτη, 5 Μαρ.
13oC Αθήνα

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Εικόνες από το τροχαίο με νταλίκες που έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο για 7 ώρες

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Εικόνες από το τροχαίο με νταλίκες που έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο για 7 ώρες

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε μετά το τροχαίο με τις δύο νταλίκες. Αυτοψία στο σημείο της σύγκρουσης, που προκάλεσε κινητοποίηση των αρχών…

H σφοδρή σύγκρουση με τις δύο νταλίκες σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε στο ρεύμα προς Αθήνα μέχρι το πρωί. Ευτυχώς από το τροχαίο ατύχημα στο 169,4 χλμ στο ύψος της Άγναντης στο ρεύμα προς Αθήνα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μία νταλίκα έπεσε στο πίσω μέρος της άλλης και τα δύο οχήματα σύρθηκαν μαζί για αρκετά μέτρα! Αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά «να κολλήσουν» και να χρειαστούν πάνω από έξι ώρες για να απομακρυνθούν από το δρόμο που έκλεισε στο σημείο εντελώς για την κυκλοφορία.

Το ευτύχημα είναι ότι κανένας από τους οδηγούς (Έλληνες και οι δύο) δεν έπαθε το παραμικρό. Μέχρι τις 07:00 το πρωί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, διεξαγόταν από παρακαμπτήριους, με τα οχήματα να βγαίνουν πριν τον Άγιο Κωνσταντίνο και να εισέρχονται στον ΑΘΕ και πάλι από τον κόμβο του Λογγού.

Σημειώνουμε ότι ήταν το δεύτερο τροχαίο, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, με την εμπλοκή δύο νταλικών στην εθνική οδό.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις