Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Η ατυχία για κλέφτη αυτοκινήτου σε τούνελ

Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Η ατυχία για κλέφτη αυτοκινήτου σε τούνελ

Βούτηξε το αυτοκίνητο από τον Βόλο και βγήκε στην εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα. Σε τούνελ στη Φθιώτιδα, ο δράστης άφησε το ΙΧ και άρχισε να τρέχει…

Η κλοπή του αυτοκινήτου από πυλωτή πολυκατοικίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά ο δράστης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Το ΙΧ τον άφησε από βενζίνη σε τούνελ της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ο ίδιος άρχισε να τρέχει προς την έξοδο κινδύνου. Το σημείο που έμεινε το ΙΧ ήταν άκρως επικίνδυνο, μετά από στροφή και από καθαρή τύχη όπως φαίνεται, δεν σημειώθηκε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Απίστευτο περιστατικό κλοπής που θα μπορούσε να καταλήξει σε τροχαίο ατύχημα ακόμη και δυστύχημα στην εθνική οδό, είχαμε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου σε περιοχή του Βόλου αλλά εξελίχθηκε στην Στυλίδα και τη Φθιώτιδα.

Άγνωστος δράστης διέρρηξε και αφαίρεσε από πυλωτή σταθμευμένο όχημα μάρκας VW POLO και πήρε το δρόμο για Αθήνα. Για… κακή του τύχη όμως, το αυτοκίνητο δεν είχε βενζίνη και στο ύψος των τούνελ στη Στυλίδα, ακινητοποιήθηκε.

Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη ο κλέφτης αποφάσισε να το εγκαταλείψει και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να τρέχει προς την έξοδο κινδύνου που υπάρχει στο τούνελ, κινούμενος προς τη Στυλίδα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι το κλεμμένο όχημα το παράτησε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και σε σημείο όπου η σήραγγα έχει μικρή στροφή και είναι θαύμα που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα.

Αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και του ΑΤ Στυλίδας, άρχισαν να ψάχνουν τα στοιχεία του οχήματος και διαπίστωσαν ότι η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου δεν είχε αντιληφθεί ακόμη την κλοπή. Μάλιστα η γυναίκα στην αρχή νόμισε ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο.

Το αυτοκίνητο φορτώθηκε σε γερανό και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση για την ταυτοποίηση του θρασύτατου κλέφτη που εκτός των άλλων αδικημάτων έθεσε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των συγκοινωνιών σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις