Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Βίντεο ντοκουμέντο με φωτιά σε αυτοκίνητο

Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Βίντεο ντοκουμέντο με φωτιά σε αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο υγραερίου παίρνει φωτιά και το ζευγάρι που βρισκόταν μέσα προλαβαίνει ευτυχώς να το εγκαταλείψει…

Λαμπάδιασε ΙΧ αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς, κάτω από άγνωστη αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά ευτυχώς έγινε έγκαιρα αντιληπτή από το ζευγάρι που βρισκόταν μέσα, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματίες. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις εικόνες να επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της κακής συντήρησης ορισμένων οχημάτων που κινούνται δίχως να έχουν κάνει τα απαραίτητα σέρβις.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τα διόδια της Τραγάνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο. Στο όχημα επέβαινε ζευγάρι, που, ευτυχώς, έτρεξε να απομακρυνθεί άμεσα, καθώς το ΙΧ αυτοκίνητο ήταν υγραερίου.

Η κακή συντήρηση του αυτοκινήτου, μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις. Ακόμα και παραμονές του Πάσχα, που πολλοί ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν με τα αυτοκίνητά τους, κάποιοι δεν μπήκαν στη διαδικασία να φτιάξουν ούτε τα βασικά.

Οι ειδικοί προειδοποιούν και συνιστούν πριν από κάθε ταξίδι ένα καλό έλεγχο στα λάστιχα, στα λάδια και στο νερό του αυτοκινήτου, δοκιμές στα φρένα σε συνεργείο και μεγάλη προσοχή για τη σωστή επιλογή καυσίμου.

Οι μηχανικοί προειδοποιούν αλλά πολλοί λόγω κόστους αποφασίζουν να ρισκάρουν.

Τα κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα πληθαίνουν στους δρόμους της χώρας, με τις εικόνες να δείχνουν ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της αμέλειας.

Πηγή: kozanimedia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις