Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Εθνική οδός Ιωαννίνων – Άρτας: Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα φορτηγό στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Εθνική οδός Ιωαννίνων – Άρτας: Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα φορτηγό στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο οδηγός του φορτηγού διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένος. Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αστυνομικούς να τον σταματούν στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας…

Φόβος και τρόμος χθες το βράδυ (24-05-2024) στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας με μεθυσμένο οδηγό φορτηγού να οδηγεί το βαρύ όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας μάλιστα και επικίνδυνους ελιγμούς. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε ατύχημα.

Τον μεθυσμένο οδηγό συνάντησαν οι αστυνομικοί τυχαία και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Κατά την διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε διαπίστωσαν, ότι όχι μόνο οδηγούσε επικίνδυνα υπό την επήρεια μέθης, άλλα και ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο οδηγός έκανε λάθος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα από κόμβο. Συνέχισε και ανέπτυξε ταχύτητα, με τους διερχόμενους οδηγούς να προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, μέθη και για στέρηση άδειας οδήγησης ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις