Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Μπλόκο στην Αθηνών – Λαμίας για το προσφυγικό! Τρακτέρ, σημαίες και συνθήματα [pics]

Εθνική Οδός: Μπλόκο στην Αθηνών – Λαμίας για το προσφυγικό! Τρακτέρ, σημαίες και συνθήματα [pics]

Δεκάδες κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης, έκλεισαν τόσο την παλιά όσο και τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Τι ζητούν με τα συνθήματά τους…

Σε κινητοποίηση με αφορμή τις εξελίξεις που υπάρχουν για την πιθανή έλευση προσφύγων στην περιοχή της Μαυρομαντήλας, προχώρησαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης.

Λίγο μετά τις 12.00 έκλεισαν παλαιά Εθνική Οδό ενώ πριν λίγα λεπτά εστησαν το δεύτερο μπλοκο στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις δράσεις τους, για να ανατρέψουν το σχεδιασμό για την μετεγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή τους.

“Σας καλούμε στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην εγκατάσταση προσφύγων – μεταναστων στη Μαυρομαντήλα” έγραφαν οι κάτοικοι στο διαδικτυακό τους κάλεσμα.

Στις πρώτες εικόνες από το σημείο, βλέπουμε δεκάδες κατοίκους να έχουν φτάσει στην εθνική οδό, ακόμα και με τρακτέρ. Με τα συνθήματά τους, ζητούν από την κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή τους και να μην φέρει πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή τους…

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις