Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Εθνική οδός Πατρών – Πύργου: Νέο τροχαίο σοκ με φονική παράσυρση 48χρονου πεζού από αυτοκίνητο

Εθνική οδός Πατρών – Πύργου: Νέο τροχαίο σοκ με φονική παράσυρση 48χρονου πεζού από αυτοκίνητο

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, με θύμα έναν 48χρονο πεζό. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία…

Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 48χρονο πεζό. Σκληρές εικόνες στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, μετά τη φονική παράσυρση. Στα χέρια της αστυνομίας ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18-023-2022), στο ύψος των Σαγεΐκων στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, με θύμα έναν 48χρονο άνδρα. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε η σχετική δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Παράλληλα συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον 48χρονο που κινούνταν πεζός, επί της Εθνικής Οδού. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν αναφέρει: «Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις