Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Έτοιμοι για νέα “απόβαση” στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Έτοιμοι για νέα “απόβαση” στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Επί ποδός βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης που προετοιμάζουν νέα απόβαση στην Αθήνα, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πριν τη συμφωνία με τους θεσμούς.

Υπενθυμίζεται πως στόχος του υπουργείου είναι και τα δύο νομοσχέδια να ψηφιστούν με την κανονική διαδικασία μέχρι το τέλος του μήνα, όπως υπογράμμισε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη με τους υπουργούς Οικονομίας κ. Γιώργο Σταθάκη και Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις»

Όπως ανέφερε μιλώντας στην Κρητική Επιθεώρηση ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα Κρήτης κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης, αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι, όπως άλλωστε είχαν ανακοινώσει τους προηγούμενους μήνες, να μεταβούν στην Αθήνα, όταν θα ψηφίζεται το επίμαχο νομοσχέδιο προκειμένου έτσι να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους σε ένα νομοσχέδιο που θα αποτελέσει «ταφόπλακα» για τον κλάδο τους.

Ο κ. Ιερωνυμάκης επεσήμανε: «Είμαστε προετοιμασμένοι για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις στην Αθήνα, όταν κατατεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο. Αυτό είχε αποφασιστεί και τους προηγούμενους μήνες, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε να μάθουμε πότε θα κατατεθεί προς ψήφιση».

Πηγή: goodnet
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε