Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έβρος: Αμφισβητούν την αυτοκτονία οι γονείς της 28χρονης – «Να ερευνηθεί η υπόθεση» λέει φίλη της

Έβρος: Αμφισβητούν την αυτοκτονία οι γονείς της 28χρονης – «Να ερευνηθεί η υπόθεση» λέει φίλη της

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο Τυχερό Σουφλίου ότι η 28χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά για την κοπέλα, η οποία ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό Σουφλίου σύμφωνα με όσα περιγράφει μιλώντας στο Live News φίλη της.

Δούλευε για μέρες στην αποθήκη όπου κατασκευάζονταν τα άρματα για το καρναβάλι και τίποτα δεν έδειχνε σε όσους ήταν μαζί της και την ήξεραν ότι κάτι την απασχολούσε.

Οι γονείς της 28χρονης δεν αποδέχονται τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, το ίδιο απίθανο φαίνεται και σε ειδικούς.

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην αυτοκτονία επειδή διαπίστωσαν πως το μοιραίο τραύμα στην καρδιά από μαχαίρι είχε γίνει δίχως να σκιστεί η μπλούζα της όμως φίλοι και συγγενείς που ξέρουν την κοπέλα ζητούν να γίνουν πολλές περισσότερες έρευνες.

«Θα ήθελα να ψαχτεί παραπάνω το θέμα και δεν θα αποκλείσω ότι μπορεί να είναι αυτοκτονία αλλά έτσι όπως βλέπεις τα δεδομένα, κάτι βρωμάει στην υπόθεση», συμπλήρωσε η φίλη του θύματος.

Η οικογένεια περιμένει τα νέα ευρήματα που ενδεχομένως να προκύψουν από την έρευνα που πραγματοποιούν στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που κλήθηκαν από την Θεσσαλονίκη.

Τα ίχνη της 28χρονης χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής όταν η ίδια ξεκίνησε από το πατρικό της για να πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα πρωταθλήματος τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, οπότε και έδωσε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο.

«Η οικογένεια έχει αμφιβολίες»

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο θάνατος της 28χρονης πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Η οικογένεια και το περιβάλλον της δεν μπορούν να βρουν κάποιο λόγο που θα την οδηγούσαν σε αυτοχειρία. Ήταν κοπέλα ζωντανή, συμμετείχε στις ετοιμασίες του καρναβαλιού, είχε κανονίσει να βγει με τους φίλους της. Η οικογένεια διατηρεί αμφιβολίες για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας», δήλωσε στο MEGA η Μαρία Καραγεώργου, δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα που θα ρίξει φως στην υπόθεση δεν έχει συνταχτεί ούτε κατατεθεί μέχρι στιγμής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις