Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έβρος: Ατελείωτες ουρές στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Το βίντεο που αποτυπώνει την ταλαιπωρία!

Έβρος: Ατελείωτες ουρές στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Το βίντεο που αποτυπώνει την ταλαιπωρία!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Χιλιάδες εκδρομείς άρχισαν να επιστρέφουν και στα σύνορα σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων και λεωφορείων. Κάποιοι αναγκάστηκαν να βγουν για να ξεμουδιάσουν…

Ατελείωτες ουρές σχημάτιζαν χθες τα λεωφορεία και τα ΙΧ αυτοκίνητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ήδη από την Πέμπτη η κίνηση από και προς την Τουρκία παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αυξημένη με την ταλαιπωρία των οδηγών να μεγαλώνει τη Δευτέρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, με την επιστροφή των εκδρομέων.

Κάθε χρόνο κατα τη διάρκεια των εθνικών και τοπικών αργιών παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα τελωνεία τόσο προς την Τουρκία όσο και τη Βουλγαρία με αρκετούς κατοίκους της Θράκης να επιλέγουν τις γύρω χώρες για σύντομες βόλτες και ψώνια.

Δεν είναι λίγοι βέβαια και οι επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες προς την Ελλάδα, που έρχονται για να απολαύσουν το ηλιόλουστο σκηνικό και όχι μόνο.

Χθες πάντως στα ελληνοτουρκικά σύνορα, η ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες αυτοκινήτων και πούλμαν ήταν μεγάλη, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, στο επόμενο βίντεο…

Πηγή: xanthinea.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις