Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Έβρος: Αυτό είναι το πανάκριβο τζιπ που έκρυβε «ένοχα» μυστικά – Συνελήφθη ο οδηγός του

Έβρος: Αυτό είναι το πανάκριβο τζιπ που έκρυβε «ένοχα» μυστικά – Συνελήφθη ο οδηγός του

Το τζιπ σταμάτησε για έλεγχο και ο οδηγός του βρέθηκε με χειροπέδες. Ο Έβρος συζητάει τα όσα έγιναν στο συνοριακό σημείο διέλευσης των Κήπων…

Χειροπέδες σε αλλοδαπό, κατηγορούμενο για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κλοπή και πλαστογραφία, πέρασαν το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου του 2023 στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων Έβρου αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, ο δράστης, οδηγώντας πολυτελές ΙΧΕ αυτοκίνητο, μετέβη στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα και κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX, διαπίστωσαν ότι η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές.

Επιπλέον πως ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος, ενώ, όπως προέκυψε, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 4 Ιανουαρίου 2023 στις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατασχέθηκαν το όχημα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, με την προανάκριση να έχει διενεργήσει το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις