Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Έβρος: Κλίμα οδύνης στην κηδεία της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Έβρος: Κλίμα οδύνης στην κηδεία της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Σε κλίμα οδύνης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (22.02.2023) η κηδεία της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού από το Τυχερό Σουφλίου, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη σε γκρεμό.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού, όπου βρέθηκαν για να την “αποχαιρετήσουν” συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού. 

Την ώρα που οι αρχές θεωρούν ως πιθανότερο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς το μαχαίρι ήταν καρφωμένο στο στήθος της μέσα από την μπλούζα, οι γονείς της αλλά και οι φίλοι της επιμένουν ότι η 28χρονη Βίκυ δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στην χαράδρα. Όπως όλα δείχνουν, είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της, καθώς οδηγούσε, και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή. Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία, ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι, αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά και αργότερα κατέληξε στον γκρεμό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν από την αυτοκτονία της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις