Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Έβρος: Ποντίκια είχαν δαγκώσει την αδερφή του βρέφους που πέθανε στο Διδυμότειχο

Έβρος: Ποντίκια είχαν δαγκώσει την αδερφή του βρέφους που πέθανε στο Διδυμότειχο

Εικόνα ακραία παραμέλησης εμφάνιζε το βρέφος που ξεψύχησε το πρωί της Τρίτης (30.1.2024) στον Έβρο, ενώ όπως αποκαλύπτει το pameevro.gr πίσω από το θάνατο του μωρού κρύβεται μια τραγική ιστορία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pameevro.gr το άτυχο βρέφος έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου στον Έβρο στις 11 το πρωί της Τρίτης νεκρό, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το τεσσάρων μηνών μωρό, φαινόταν παραμελημένο και δεν έμοιαζε να είναι τεσσάρων μηνών αλλά μικρότερο. Το μωρό ήταν της ίδιας οικογένειας Ρομά, που το 2019, είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο το 3,5 ετών παιδί τους γεμάτο δαγκωματιές από ποντίκια.

Άμεσα τότε αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δύο παιδιών που είχε η οικογένεια, ενώ το 3,5 ετών κοριτσάκι χρειάστηκε πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων για να αντιμετωπιστούν τα βαρύτατα τραύματά του.  

Ο 22χρονος πατέρας, τότε, ζήτησε συγνώμη για «ό,τι έγινε» και υποστήριξε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι «ήταν ικανοποιητικές». Από την πλευρά της, η 16χρονη τότε μητέρα δικάστηκε από αρμόδιο δικαστήριο, καθώς ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι συνθήκες που ζει η οικογένεια είναι άθλιες. 

Με πληροφορίες από pameevro.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις