Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έβρος: Συνελήφθησαν 3 διακινητές για μεταφορά 18 μεταναστών

Έβρος: Συνελήφθησαν 3 διακινητές για μεταφορά 18 μεταναστών

Οι Αρχές συνέλαβαν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε Έβρο και Ροδόπη τρεις διακινητές που επιχειρούσαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 18 μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό παράνομα δέκα μετανάστες.

Όπως διαπιστώθηκε μετά τη σύλληψη ο οδηγός- διακινητής δεν διέθετε άδεια οδήγησης, ενώ προσπάθησε να αποφύγει τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να ακινητοποιηθεί σε χωράφι. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Μικρού Δερείου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης διακινητής που οδηγούσε φορτηγό και μετέφερε πέντε μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα το πρωί σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος μετέφερε με επιβατικό αυτοκίνητο τρεις μετανάστες.

Και στις τρεις περιπτώσεις κατασχέθηκαν τα οχήματα και κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις