Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Έβρος: Τούρκος πάτησε Έλληνα στα σύνορα με αυτοκίνητο – Χαροπαλεύει ο τραυματίας από την παράσυρση

Έβρος: Τούρκος πάτησε Έλληνα στα σύνορα με αυτοκίνητο – Χαροπαλεύει ο τραυματίας από την παράσυρση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Τούρκος οδηγός συνελήφθη και ο Έλληνας που τραυματίστηκε από την παράσυρση δίνει μάχη ζωής σε νοσοκομείο. Ο Έβρος στο επίκεντρο για το σοβαρό ατύχημα…

Ο Τούρκος και ο Έλληνας οδηγός τσακώθηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν. Ο 33χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και παρέσυρε τον 57χρονο που είχε βγει από το δικό του. Ο Έβρος παραμένει ανάστατος από το σοβαρό ατύχημα με τους στενούς συγγενείς του τραυματία να αγωνιούν, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται ο άνθρωπός τους. Οι έρευνες για την παράσυρση συνεχίζονται, ενώ το όλο σκηνικό έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου του 2023, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. 33χρονος Τούρκος οδηγός αυτοκινήτου πήγε στα σύνορα προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όμως, κατά την αναμονή του για έλεγχο, διαπληκτίστηκε με 57χρονο Έλληνα οδηγό αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της έντασης ο 33χρονος Τούρκος παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Το αυτοκίνητο του Τούρκου κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις