Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ευαγγελία Τζαμπάζη: Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι της έκλεψαν το αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Ευαγγελία Τζαμπάζη: Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι της έκλεψαν το αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Η Ευαγγελία Τζαμπάζη ζητάει από όποιον είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες, ώστε το αναπηρικό αμαξίδιο που της έκλεψαν στη Θεσσαλονίκη, να επιστρέψει σε εκείνη…

Άγνωστοι έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο μεγάλης οικονομικής αξίας στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, με την κάτοχο να κάνει δημόσια έκκληση να βρεθούν οι δράστες. Θύμα η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Τζαμπάζη, που διαπίστωσε το μεσημέρι, πως το αμαξίδιο είχε κάνει φτερά, κάτω από το σπίτι της. Όπως γράφει σε ανάρτησή της, ένας γείτονας είδε τον δράστη την ώρα που έφευγε, χωρίς να προλάβει να τον σταματήσει. Το κόστος, όπως τονίζει η ίδια, αγγίζει τα 6.000 ευρώ.

Το αναπηρικό αμαξίδιο εκλάπη το μεσημέρι του Σαββάτου (23/12) και η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Τζαμπάζη,  ενημέρωσε για το περιστατικό με ανάρτησή της στο Facebook.

Σύμφωνα με την κ. Τζαμπάζη, το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο κοστίζει 6.000 ευρώ.

«Μου έκλεψαν το μεγάλο αναπηρικό αμαξίδιο, το ηλεκτροκίνητο. Άντε να το βλέπουμε να το θυμόμαστε, 6.000 ευρουλακια. Σε τι κόσμο ζούμε…» έγραψε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά παρακάτω η ανάρτηση που έκανε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις