Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ευρυτανία: Κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μέσα από αυτό το παράθυρο

Ευρυτανία: Κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μέσα από αυτό το παράθυρο

Η Ευρυτανία παραμένει ανάστατη από το στυγερό έγκλημα. Ήδη ο αδερφός του θύματος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία…

Η δολοφονία του 50χρονου έχει «παγώσει» την Ευρυτανία, με τον 54χρονο αδερφό του θύματος να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για το έγκλημα. Τίποτα δεν έδειχνε την ημέρα του φονικού το κακό που ερχόταν. Τα δύο αδέρφια είχαν πάει μαζί στο καφενείο και επέστρεψαν στο σπίτι της μητέρας τους για να γευματίσουν. Μετά από άγριο καυγά, ο 54χρονος κατηγορείται ότι έβγαλε καραμπίνα και σκότωσε τον κατά 4 χρόνια μικρότερο αδερφό του.

Μέσα από το σπίτι της μητέρας τους, στη Γρανίτσα στην Ευρυτανία, ο 54χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ενώ ο 50χρονος αδελφός του βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο έριξε δύο με τρεις φορές εναντίον του, με την μια από τις βολές να τον βρίσκει κατάστηθα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. 

Χθες ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα λαμβάνοντας τριήμερη προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή 18 Αυγούστου και να ετοιμάσει την απολογία του.

Οπως έχει γίνει γνωστό η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, ένα μικρό χωριό 400 περίπου κατοίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι στο καφενείο της γειτονιάς, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό.

Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους. Να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε ένταση μεταξύ τους με συνεχείς καυγάδες, όπως αναφέρουν συγχωριανοί τους. Οταν έφτασαν στο σπίτι καυγάδισαν για ακόμη μια φορά και δεν άργησε να σημειωθεί το έγκλημα.

Παρούσα στο τραγικό γεγονός η ανήλικη ανιψιά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης, εκτός από τον αδερφό του σκότωσε και το άλογο της οικογένειας…

Στο σημείο έχουν έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για την διερεύνηση της υπόθεσης. 

Πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις