Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ευρυτανία: Σκοτώθηκε βοσκός στα Άγραφα ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα ζώα του

Ευρυτανία: Σκοτώθηκε βοσκός στα Άγραφα ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα ζώα του

Αναστάτωση στα Άγραφα και την Ευρυτανία από το δυστύχημα. Ο άτυχος βοσκός βρέθηκε στο κενό και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος…

Το δυστύχημα που σκόρπισε θλίψη στην Ευρυτανία σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο χωριό Μάραθος στα Άγραφα. Ο άτυχος βοσκός προσπαθούσε να μαζέψει τα ζώα του και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στο κενό. Η πτώση του, σε γκρεμό 100 μέτρων στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, ανέσυραν τη σορό του λίγες ώρες μετά. Όλα δείχνουν πως ο 50χρονος πήγε στην άκρη για να οδηγήσει κάποιο ή κάποια από τα ζώα του, προς το υπόλοιπο κοπάδι και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί έχασε την ισορροπία του.

Σύμφωνα με το evrytanika.gr, ο άτυχος άντρας, στην προσπάθειά του να μαζέψει τα ζώα του, έπεσε σε κάθετο γκρεμό 100 μέτρων και σκοτώθηκε ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν τρία αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο από το Καρπενήσι με πέντε άτομα και ένα από το Κλιμάκιο Γρανίτσας με δύο άτομα, για την ανάσυρση της σορού του 50χρονου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις