Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ευρυτανία: Στη λίμνη επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης – Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

Ευρυτανία: Στη λίμνη επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης – Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία καθώς βατραχάνθρωποι του Λιμενικού θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών.

Στόχος είναι να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα στα 90 μέτρα βάθος, που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη.

Ο δημοσιογράφος του Lamiareport.gr, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ανέφερε πως στη λίμνη κατευθύνονται βατραχάνθρωποι του Λιμενικού οι οποίοι θα βουτήξουν σε πολύ μεγάλο βάθος για να δουν τι ακριβώς είναι αυτό που εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα, λίγο πριν πέσει το σκοτάδι, το ρομποτικό μηχάνημα Sonar του Ερυθρού Σταυρού.

Kλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών θα παρέχει συνδρομή στις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης στη Λίμνη των Κρεμαστών στο Δήμο Αγγράφων. Πρόκειται για τετραμελές εξειδικευμένο κλιμάκιο του λιμενικού σε βαθιές καταδύσεις που μεταβαίνει σήμερα στο σημείο προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες μετά από εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από την Πέμπτη το μεσημέρι. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.

«Να προσέχεις το παιδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης που φέρεται να αφήνει οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της να φροντίζουν το παιδί της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Στις 22 Σεπτεμβρίου η 48χρονη άφησε το τελευταίο σημάδι ζωής. Στο Facebook φέρεται να εκδήλωσε την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της, κάτι που κινητοποίησε τους φίλους και τον σύζυγό της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις