Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εύβοια: Αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και ”έσβησε” στα χέρια του αδερφού της!

Εύβοια: Αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και ”έσβησε” στα χέρια του αδερφού της!

Συγκλονίζει την Χαλκίδα ο αναπάντεχος θάνατος της γυναίκας – Οι γονείς και ο αδερφός της δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η δυσφορία που αισθανόταν ο άνθρωπός τους, θα της στοίχιζε τη ζωή…

Θύμα μία 50χρονη γυναίκα που έμενε στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με το evianews.com, για αρκετές ώρες χθες (14-07-2013) είχε ενοχλήσεις στο στήθος και δεν αισθάνονταν καλά.

Την ώρα που καθόταν παρέα με τον αδερφό της στο σπίτι, οι πόνοι στο στήθος έγιναν ακόμα πιο δυνατοί. Η οικογένεια της αλλά και ο αδερφός της κάλεσαν ασθενοφόρο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τη γυναίκα

Η αγωνία των συγγενών της άτυχης γυναίκας είχε χτυπήσει κόκκινο και όλοι περίμεναν να ακούσουν μία ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών, που όμως δεν ήρθε ποτέ… Λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, όλοι βυθίστηκαν στο πένθος. Οι γιατροί ανακοίνωσαν πως η 50χρονη δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη και να κρατηθεί στην ζωή.

Ο αναπάντεχος θάνατος της γυναίκας από ανακοπή, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία που ετοιμάζεται για την κηδεία της. Όλοι όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για μια ήσυχη και χαμογελαστή γυναίκα, ιδιαίτερα αγαπητή, που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε