Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εύβοια: Αυτή είναι η ακτινογραφία που έδειξε αυτό που φοβόταν – Η αναπάντεχη περιπέτεια της γυναίκας [pics]

Εύβοια: Αυτή είναι η ακτινογραφία που έδειξε αυτό που φοβόταν – Η αναπάντεχη περιπέτεια της γυναίκας [pics]

Η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει στη δημοσιότητα εικόνες. Πως βρέθηκε στο νοσοκομείο…

Μια γυναίκα στη Χαλκίδα, κατέληξε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, στην προσπάθειά της να περάσει από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο. Όπως λέει η ίδια, το πόδι της πιάστηκε στα κακώς τοποθετημένα λάστιχα στα καπάκια των φρεατίων, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να βγάζουν ακτινογραφίες και να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για την αναπάντεχη περιπέτεια που έζησε.

Η καταγγελία της γυναίκας

 

«Την 01/03/2019 στις 23:30 το βράδυ προσπαθώντας να περάσω απο το ενα πεζοδρόμιο στο απέναντι, επι της Μ. Κακαρά 10 και έχοντας το νου μου να μη με χτυπήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα πιάστηκε το πόδι μου επάνω στα κακώς τοποθετημένα λάστιχα στα καπάκια των φρεατίων, με αποτέλεσμα να πέσω και να τραυματιστώ σοβαρά, καταλήγοντας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η τελική κατάληξη φαίνεται στις φωτογραφίες, με κακώσεις στα γόνατα και ρήξη συνδέσμων στο αριστερό μου χέρι. Λόγω του τραυματισμού μου δε μπορώ να εργαστώ για 10 ημέρες τουλάχιστον. Να χαιρόμαστε την τοπική μας αυτοδιοίκηση. Άντε και εις κατώτερα».

Πηγή: eviazoom.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις