Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: Έγραψαν 4 λέξεις στη βιβλιοθήκη σχολείου στα Ψαχνά και έδειξαν το αρρωστημένο τους μυαλό

Εύβοια: Έγραψαν 4 λέξεις στη βιβλιοθήκη σχολείου στα Ψαχνά και έδειξαν το αρρωστημένο τους μυαλό

Εικόνες ντροπής στην Εύβοια, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιοι κρύβονται πίσω από τα όσα έγιναν σε βιβλιοθήκη σχολείου στα Ψαχνά…

Θέλησαν πιθανότατα να προκαλέσουν και να κάνουν τους «μάγκες» στην παρέα τους. Μπήκαν σε σχολείο και έγραψαν με μαύρο μαρκαδόρο αυτό που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία. Έφυγαν από το σημείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και πλέον η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από εκπαιδευτικό, προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος. Να βρει ποιοι ήταν εκείνοι που αφιέρωσαν χρόνο και έστησαν μια ολόκληρη επιχείρηση, μόνο και μόνο για να βρίσουν.

Μπροστά σε ένα απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο θέαμα βρέθηκαν μαθητές στα Ψαχνά στην Εύβοια. Αγνωστοι βανδάλισαν τη βιβλιοθήκη των Ψαχνών γράφοντας υβριστικά συνθήματα στους τοίχους και στις πόρτες.

Σύμφωνα με το evima.gr, το συμβάν κατήγγειλαν μαθητές σε εκπαιδευτικό. Με τη σειρά της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα στα Ψαχνά που συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τα όσα έγιναν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις