Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Εύβοια: Η στιγμή που διαρρήκτης πέφτει πάνω σε τζαμαρία φούρνου, δείτε το βίντεο

Εύβοια: Η στιγμή που διαρρήκτης πέφτει πάνω σε τζαμαρία φούρνου, δείτε το βίντεο

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στην Εύβοια δείχνει τις κινήσεις του νεαρού μέσα στον φούρνο. Λίγο πριν βγει, πέφτει στην τζαμαρία με το κεφάλι, αλλά τελικά καταφέρνει να απομακρυνθεί…

Ο διαρρήκτης έβαλε στο στόχαστρο φούρνο στην Εύβοια και κατάφερε να παραβιάσει την είσοδο. Πήρε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά το στιγμιότυπο που κεντρίζει τα βλέμματα βρίσκεται αμέσως μετά. Ο νεαρός αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο και πέφτει πάνω στην τζαμαρία. Αντί να βγει από το σημείο που δεν υπήρχε τίποτα καθώς λίγο νωρίτερα είχε σπάσει εκείνο το φύλλο της τζαμαρίας, έπεσε πάνω σε αυτό που υπήρχε δίπλα και όπως δείχνουν οι εικόνες, άντεξε στο χτύπημα.

Ο διαρρήκτης έπεσε στο πάτωμα αλλά γρήγορα σηκώθηκε και κατάφερε να απομακρυνθεί. Είχε φτάσει στον φούρνο που βρίσκεται στην κεντρική πλατείας της Νέας Αρτάκης, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 16 Μαρτίου του 2023. Όταν σιγουρεύτηκε πως δεν περνούσε κόσμος από το σημείο έβαλε μπροστά τη διάρρηξη, που ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, λίγο μετά τις 03:00 κατάφερε με ένα λοστό να σπάσει το ένα φύλλο της τζαμαρίας. Μπήκε μέσα και κατευθύνθηκε στο ταμείο. Βούτηξε τα χρήματα που υπήρχαν και αμέσως μετά άρχισε και πάλι να τρέχει προς την έξοδο.

Με μια κουκούλα στο κεφάλι και το πρόσωπο προς τα κάτω διαρκώς για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, έκανε το λάθος που καταγράφηκε και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι εικόνες βρίσκονται ήδη και στα χέρια αστυνομικών, που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον ατζαμή διαρρήκτη που παραμένει ασύλληπτος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις