Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Κορίτσι 4 ετών στη Χαλκίδα έμεινε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Εύβοια: Κορίτσι 4 ετών στη Χαλκίδα έμεινε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Στιγμές πανικού για ένα κορίτσι 4 ετών στην Εύβοια. Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στη Χαλκίδα για τις σκηνές που είδε μέσα στο αυτοκίνητο…

Οι γονείς του παιδιού βγήκαν από το αυτοκίνητο πιθανότατα για να ψωνίσουν και μέσα, κλειδωμένο, έμεινε ένα κορίτσι μόλις 4 ετών που έκλαιγε και φώναζε για βοήθεια. Περαστικοί από το σημείο στη Χαλκίδα ανέφεραν πως τα ουρλιαχτά της μικρής ακούγονταν σε απόσταση. Ευτυχώς οι γονείς επέστρεψαν έγκαιρα και δόθηκε τέλος στον συναγερμό πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Τα όσα έγιναν όμως στην Εύβοια προβληματίζουν, καθώς όπως φαίνεται παρά τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, πολλοί αφήνουν τα παιδιά τους κλειδωμένα μέσα στα οχήματά τους.

Σύμφωνα με αναφορές στο evima.gr το κοριτσάκι 4 ετών εθεάθη κλειδωμένο σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδου παράλληλα της Χαινά (κεντρική οδός της Χαλκίδας) μετά την Αβάντων, περίπου στις 19:00 της 27ης Σεπτεμβρίου.

Τα ασταμάτητα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, το οποίο αφέθηκε εκεί λογικά από τους γονείς στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση.

«Άκου τι έγινε έχω συγκλονιστεί σήμερα το απόγευμα περιπου στις 19.00 βγήκα να πεταξώ τα σκουπίδια στην γειτονιά μου και ξαφνικά όπως γύριζα άκουγα ένα παιδακι να τσιρίζει δυνατά. Ψαχνώ δεξιά και αριστερά δεν βλέπω κάτι, ξαφνικά ενώ περπάτησα λίγο ακόμα είδα ένα αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο μέσα ήταν ένα κοριτσάκι 4 χρονων το οποίο είχαν αφήσει οι γονείς του λογικά στη θέση του συνοδηγού με κλειστα παράθυρα» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν οι γονείς χωρίς να φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις