Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εύβοια: Προσπάθησε να εξαπατήσει φούρναρη προσποιούμενος τον αντιδήμαρχο

Εύβοια: Προσπάθησε να εξαπατήσει φούρναρη προσποιούμενος τον αντιδήμαρχο
ΦΩΤΟ Αρχείου

Καταγγελία στην Εύβοια για απάτη. Κάποιος επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από αρτοποιό προσποιούμενος αντιδήμαρχο.

Το απίστευτο γεγονός στην Εύβοια συνέβη σε περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων την Τρίτη (08.12.2020). Όπως καταγγέλλει ο αρτοποιός της περιοχής, δέχθηκε τηλεφώνημα όπου ο άγνωστος συνομιλητής του, προσποιούμενος αντιδήμαρχο του Δήμου, ισχυρίστηκε ότι ήθελε 700 κιλά ψωμί για να κάνει δωρεά.

Ο αρτοποιός ανυποψίαστος απάντησε θετικά και στη συνέχεια ο υποτιθέμενος αντιδήμαρχος έκανε κατάθεση 7.000 ευρώ σε αριθμό λογαριασμού. Μετά από λίγη ώρα οι απατεώνες ζήτησαν από τον αρτοποιό να τους επιστρέψει τις 4.000 ευρώ με την δικαιολογία ότι έγινε λάθος στην παραγγελία, αναφέρει το evima.gr.

Ο συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου έχει και viber, στο οποίο και στάλθηκαν τα στοιχεία του αριθμού λογαριασμού του αρτοποιού προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία.

Ο αρτοποιός αμέσως υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και κάλεσε στο τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο του οποίου το όνομα του ανέφεραν. Έκπληκτος ο αντιδήμαρχος του είπε ότι δεν ανήκει σε εκείνον ο αριθμός τηλεφώνου και η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Δείτε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Ψαχνών Γεώργιου Ψαθά:

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων Εξαπάτηση

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις