Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: Σακάτεψε στο ξύλο γιαγιά για 350 ευρώ – Την παράτησε αναίσθητη από τα χτυπήματα!

Εύβοια: Σακάτεψε στο ξύλο γιαγιά για 350 ευρώ – Την παράτησε αναίσθητη από τα χτυπήματα!

Οργή και φόβος στην Εύβοια μετά την άγρια ληστεία. Ο δράστης γρονθοκόπησε την άτυχη γιαγιά…

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις νεαρών τσιγγάνων σε βάρος ηλικιωμένων και ανήμπορων ατόμων στην Εύβοια, που είναι τα εύκολα θύματα, για τους θρασύδειλους κακοποιούς.

Στην Κάρυστο ένας νεαρός Ρομά μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας την ώρα που εκεινη ήταν στον κήπο. Ο κλέφτης βούτηξε 350 ευρώ, όμως την ώρα που έβγαινε η γιαγιά τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τότε αυτός την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας πεσμένη και αιμόφυρτη την ηλικιωμένη γυναίκα στην αυλή. Την υπόθεση για τον εντοπισμό του θρασύτατου ληστή έχει αναλάβει το Α.Τ. Καρύστου.

Άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένη και στην Ηλεία

Στιγμές τρόμου βίωσε 80χρονη γυναίκα στις Κολιρέικες Παράγκες, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (13-01-2018). Άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού της και κυριολεκτικά έπιασαν τη γυναίκα στον ύπνο.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους φορώντας κουκούλες, απείλησαν την ηλικιωμένη γυναίκα με μαχαίρια για να τους υποδείξει που είχε κρυμμένα τα χρήματά της.

Απειλώντας την 80χρονη κατάφεραν να τις αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα. Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση και έρευνα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Πηγή: lamiareport.gr, ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις