Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο ο Σταύρος Βιολέτης – Το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα [pics]

τροχαίο

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στην Εύβοια λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα. Νεκρός ο Σταύρος Βιολέτης παρά τις προσπάθειες των γιατρών…

Τραγικές διαστάσεις έλαβε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (23-09-2017) στο 12ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λίμνης – Χαλκίδας, στην βόρεια Εύβοια. Νεκρός ο 72χρονος Σταύρος Βιολέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος έχασε – για άγνωστο λόγο – τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έκανε «βουτιά» από τη γέφυρα της Βλάχας, από ύψος περίπου 4 μέτρων, που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Δάφνη και Κεχριές.
 
Στο σημείο έσπευσαν άντρες των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Λίμνης – Μαντουδίου και έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Λίγες ώρες αργότερα όμως ο Σταύρος Βιολέτης άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
 

Το τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια μέσα από εικόνες

τροχαίο τροχαίο τροχαίο Εύβοια Εύβοια

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής

Είχε προηγηθεί δύο μέρες νωρίτερα ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα που σκόρπισε θλίψη στην Εύβοια. Ο Αλέξανδρος Τσότσος, μηχανικός του εμπορικού ναυτικού, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιανή Άμμο στην Εύβοια. Ήταν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν η μηχανή που οδηγούσε στο ρεύμα προς Αρτάκη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σε διασταύρωση του δρόμου. Ο άτυχος Αλέξανδρος Τσότσος σκοτώθηκε ακαριαία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας δεν πρόλαβαν να τον κρατήσουν στη ζωή.
τροχαίο
Ελαφρά τραυματίστηκε ο 29χρονος οδηγός του ΙΧ ο οποίος είχε στο αυτοκίνητό του την οικογένειά του ανάμεσα στους οποίους και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι του, που δεν έπαθε ευτυχώς κάτι.
Πηγή: eviazoom.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις