Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εύβοια: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξανδρος Τσότσος – Σπαραγμός για τον άτυχο οδηγό της μηχανής [pics]

Εύβοια

Το τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει την Εύβοια. Ο Αλέξανδρος Τσότσος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο…

Ο Αλέξανδρος Τσότσος, μηχανικός του εμπορικού ναυτικού, είναι ο άτυχος νεαρός που χθες το βράδυ (21-09-2017) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιανή Άμμο στην Εύβοια. Ήταν λίγο μετά τις 21.30 όταν η μηχανή που οδηγούσε στο ρεύμα προς Αρτάκη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σε διασταύρωση του δρόμου. Ο άτυχος Αλέξανδρος Τσότσος σκοτώθηκε ακαριαία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας δεν πρόλαβαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Εύβοια

Ελαφρά τραυματίστηκε ο 29χρονος οδηγός του ΙΧ ο οποίος είχε στο αυτοκίνητό του την οικογένειά του ανάμεσα στους οποίους και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι του, που δεν έπαθε ευτυχώς κάτι. Η επόμενη φωτογραφία είναι από την “Ευβοϊκή Γνώμη” κατά τη μεταφορά της διαλυμένης μηχανής από το σημείο.

τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα και στη Λαμία

Το τραγικό συμβαν έγινε στις 05:30 τα ξημερώματα στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, ακριβώς πάνω από το ΓΝ Λαμίας. Φορτηγό με οδηγό έναν 49χρονο, που ταξίδευε από Πάτρα για Καρδίτσα, παρέσυρε έναν 50χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

«Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στο φορτηγό μέσα στο σκοτάδι…», είπε σοκαρισμένος ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε ΕΚΑΒ και αστυνομία, αλλά ήταν πολύ αργά πλέον για τον άτυχο 50χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος που παρασύρθηκε φέρεται να έχει καταγωγή από την ανατολική Φθιώτιδα. Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα παράσυρση.

Πηγή: eviatop, lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις