Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εύβοια: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μαντούδι 21χρονος φοιτητής – Τραυματίστηκαν 3 φίλοι του

Εύβοια: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μαντούδι 21χρονος φοιτητής – Τραυματίστηκαν 3 φίλοι του

Ο άτυχος φοιτητής ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Μαντούδι και σκόρπισε θλίψη στην Εύβοια

Μια άτυχη στιγμή στην Εύβοια στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Ο 21χρονος φοιτητής που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο σκοτώθηκε ακαριαία, όταν το ΙΧ ανατράπηκε στο Μαντούδι σε τροχαίο δυστύχημα. Από τις λαμαρίνες του οχήματος απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι 3 φίλοι του, που επέβαιναν σε αυτό. Όλοι μαζί είχαν βγει για νυχτερίνη διασκέδαση. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο της χώρας και βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς του θύματος.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26-08-2023) στη περιοχή Μαντούδι στη Βόρεια Εύβοια, με θύμα έναν 21χρονο φοιτητή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο με το αυτοκίνητο κοντά στο λιμάνι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazoom, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο 21χρονος μαζί με άλλους τρεις φίλους του, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής και ανετράπη με σφοδρότητα.

Από το μοιραίο αυτοκίνητο, οι διασώστες που έσπευσαν αργότερα στο σημείο, έβγαλαν νεκρό τον 21χρονο ενώ οι υπόλοιποι φίλοι του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις