Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο σε λαϊκή αγορά – Έξι τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι 3 χρονών

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο σε λαϊκή αγορά – Έξι τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι 3 χρονών

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία ένα παιδάκι μόλις τριών ετών σημειώθηκε στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος για άγνωστο λόγο «μπούκαρε» μέσα στη λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να παρασύρει πολίτες και να τραυματιστεί ένα μωρό τριών χρονών, το οποίο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

Σοκαρισμένοι οι πολίτες που βρισκόταν στη λαϊκή αγορά δηλώνουν στο evima.gr: «Είδαμε ένα αυτοκίνητο με τρελή πορεία να μπαίνει στη λαϊκή, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, είμαστε σοκαρισμένοι, είδαμε το αυτοκίνητο να διασχίζει τη λαϊκή και να πετάει στον αέρα πάγκους και ανθρώπους.

Ο οδηγός είναι ηλικιωμένος 80 ετών, ο οποίος για άγνωστο λόγο μπήκε στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή του Αλιβερίου και πατώντας γκάζι, παρέσυρε πολίτες που βρισκόταν εκεί και έκαναν τα ψώνια τους.

Εκτός από το τρίχρονο παιδάκι έχουν τραυματιστεί και ακόμη πέντε άτομα, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή.

Ο ηλικιωμένος πάρεσή όποιον έβρισκε μπροστά χωρίς να πατάει φρένο και τραυμάτισε πέντε άτομα μεταξύ αυτών ένα παιδάκι τριών χρονών» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο ηλικιωμένος υπεβλήθη σε αλκοτέστ από την Αστυνομία.         

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις