Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: Το μήνυμα του 26χρονου που έμεινε ανάπηρος στα Θεοφάνεια του 2021 – «Δώστε μια αγκαλιά»

Εύβοια: Το μήνυμα του 26χρονου που έμεινε ανάπηρος στα Θεοφάνεια του 2021 – «Δώστε μια αγκαλιά»

Το ατύχημα στην Εύβοια, στα Θεοφάνεια του 2021, καθήλωσε τον νεαρό σε αναπηρικό καροτσάκι. Τρία χρόνια μετά στέλνει μήνυμα από διαδικτυακό του λογαριασμό…

Το ατύχημα στα Θεοφάνεια του 2021 συντάραξε την Εύβοια και ολόκληρη τη χώρα. Τρία χρόνια μετά, ο Γιάννης που έμαθε να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ, επανέρχεται και στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στο διαδίκτυο. Μιλάει για την αγάπη και την στήριξη. Για τη δική του φιλοσοφία, μετά από εκείνη τη μέρα του σοβαρότατου τραυματισμού του. Δίπλα του παραμένουν οι δικοί του άνθρωποι, που στάθηκαν βράχοι για εκείνον τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του.

«Δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος, τα φέρνει μόνο μια στιγμή». Με αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα ο Γιάννης Δαμιανός, ο 26χρονος που την ημέρα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου 2021 στην Αμάρυνθο, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα πέφτοντας για να πιάσει τον σταυρό, δίνει μαθήματα ζωής, τρία χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα.

Ο Γιάννης είχε πάει τότε μαζί με τον πατέρα του και δυο φίλους του να ρίξουν τον Σταυρό μόνοι τους, θέλοντας να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Ο τραυματισμός του είχε παγώσει το πανελλήνιο ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο η οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ!

Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!» γράφει στη σελίδα του στο Facebook συνοδεύοντας το μήνυμά του με δύο φωτογραφίες του, πριν και μετά το ατύχημα.

Όλοι «πάγωσαν» όταν έβλεπαν τα ερασιτεχνικά βίντεο με τον Γιάννη Δαμιανό μετά την βουτιά να μένει ακίνητος στην επιφάνεια του νερού. Η ζωή του από την στιγμή εκείνη άλλαξε, όχι όμως, η αγάπη και ο έρωτας της πανέμορφης Μαρίας που λεπτό δεν έφυγε από κοντά του.

Αντιθέτως, στάθηκε βράχος δίπλα στο παλικάρι που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο. Ο έρωτας αυτός και η αληθινή αγάπη επισφραγίστηκαν το Σάββατο 8 Ιουλίου του 2023 με την ευλογία του μυστηρίου του γάμου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις