Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε βανάκι και τις εκρήξεις έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Εύβοια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε βανάκι και τις εκρήξεις έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Η φωτιά τυλίγει στις φλόγες το βανάκι με τις εκρήξεις στο σημείο να διαδέχονται η μία την άλλη. Φοβισμένοι οι οδηγοί που έτυχε να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο στην Εύβοια

Ένα βανάκι που είναι παρκαρισμένο έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες και ακολουθεί η μία εκκωφαντική έκρηξη μετά την άλλη. Οι φλόγες ξεπετάγονταν αρκετά μέτρα ψηλά και έφτασαν μέχρι τον κεντρικό δρόμο, προς την είσοδο και την έξοδο της Χαλκίδας.

Όπως τόνισαν στο eviazoom.gr, οδηγοί διερχόμενων οχημάτων, πρώτη φορά έβλεπαν στη ζωή τους κάτι τέτοιο και ευτυχώς είχαν τα αντανακλαστικά να προσπεράσουν τις φλόγες που ξεπετάγονταν στο δρόμο. «Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαμε. Μα καλά δεν πήραν χαμπάρι τόση ώρα τι συνέβαινε σε έναν τέτοιο κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας;», τόνισαν οδηγοί που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Τελικά μετά από όλα αυτά έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραμένουν άγνωστα και ανεξήγητα, προς το παρών, τα αίτια αυτής της πρωτοφανής πυρκαγιάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις