Τοπικά Νέα

Εύβοια:”Λύγισε” ο 17χρονος που επί ένα μήνα πάλευε σε ΜΕΘ!

Έχασε την μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ένα 17χρονο παιδί που πριν από ένα μήνα είχε πέσει θύμα τροχαίου στην Αιδηψό...

Ήταν 19 Αυγούστου όταν στον δρόμο Αιδηψός-Λιχάδα το φορτηγό που οδηγούσε ένας 50 χρονος άντρας εξετράπει αριστερά του οδοστρώματος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός και ο 17 χρονος που ήταν συνοδηγός.

Σύμφωνα με το evianews.gr, για έναν περίπου μήνα πάλεψε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού. Ωστόσο χθες (27-09-2011) έχασε την μάχη και γύρω στις 12.00 το μεσημέρι βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα