Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Φάρσαλα: Έριχναν πέτρες στα τυφλά και λίγο έλειψε να σκοτώσουν αστυνομικό και την ανήλικη κόρη του

Φάρσαλα: Έριχναν πέτρες στα τυφλά και λίγο έλειψε να σκοτώσουν αστυνομικό και την ανήλικη κόρη του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πέφτει φως στη δράση ανήλικων παιδιών στα Φάρσαλα που ρίχνουν πέτρες στα τυφλά, σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Ήδη έγινε η πρώτη σύλληψη…

Οργή και φόβος στα Φάρσαλα, για μια ανεπίτρεπτη κατάσταση που συνεχίζεται. Ανήλικοι Ρομά κρύβονται και εκτοξεύουν πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς. Το αρρωστημένο «παιχνίδι» συνεχίζεται εδώ και χρόνια, όμως αυτή τη φορά έγινε η πρώτη σύλληψη. Αιτία το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο αστυνομικός που ταξίδευε με αυτοκίνητο. Μέσα βρισκόταν και η ανήλικη κόρη του. Αν οι πέτρες έβρισκαν τον στόχο τους, το ατύχημα κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είχε αποφευχθεί.

Στη σύλληψη ενός ανήλικου παιδιού και στην ταυτοποίηση τεσσάρων ακόμη προχώρησε η αστυνομία στα Φάρσαλα, μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις με πέτρες σε διερχόμενα οχήματα.

Τα περιστατικά κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, έχουν καταγραφεί στην περιφερειακή οδό, κοντά στον οικισμό των Ρομά, όπου νεαροί, σε ένα ιδιότυπο αρρωστημένο «παιχνίδι» έθεταν σε κίνδυνο τους διερχόμενους, προκαλώντας παράλληλα και φθορές στα οχήματά τους.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν θύμα επίθεσης έπεσε ένας αστυνομικός που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με την ανήλικη κόρη του. Μόλις δέχθηκε την επίθεση σταμάτησε το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν ανήλικο ο οποίος και οδηγήθηκε στο Τμήμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις