Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φάρσαλα: Οι σέξι αγρότες επιστρέφουν με αγρότισσες σε νέο τολμηρό ημερολόγιο (pics)

Φάρσαλα: Οι σέξι αγρότες επιστρέφουν με αγρότισσες σε νέο τολμηρό ημερολόγιο (pics)
ΦΩΤΟ ifarsala

Οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα επέστρεψαν! Φέτος στο ημερολόγιό τους για το 2021 έχουν στο πλευρό τους και αγρότισσες.

Οι αγρότες από τα Φάρσαλα «ξαναχτυπούν» και μετά από την απουσία ενός χρόνου, επανέρχονται με ένα νέο, πιο «εκρηκτικό» ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς, που είναι το χωριό τους. Στο νέο τολμηρό ημερολόγιο για το 2021, φιλοξενούνται και τα κορίτσια του χωριού, πλαισιώνοντας τα αγόρια.

Νεαροί και νεαρές ποζάρουν και φωτογραφίζονται στις καθημερινές δουλειές στα χωράφια, με διαφορετικές λήψεις και χρώματα ανάλογα την εποχή. Έτσι, εμφανίζονται ταΐζοντας τα ζώα στον στάβλο και στην ύπαιθρο, αρμέγοντας παραδοσιακά με τα χέρια αλλά και σύγχρονα μηχανήματα, αναφέρει το ifarsala.

Επίσης, σκαλίζουν τα βαμβάκια, τραβούν τα λάστιχα για το πότισμα, φορτώνουν μπάλες με άχυρο για τα ζώα, μαζεύουν σταφύλια από το αμπέλια, καρπούς από καρυδιές ή σπέρνουν ξανά τη γη για τη νέα καλλιεργητική χρονιά.

Στο τιμόνι της ιδέας και της επιμέλειας του νέου εγχειρήματος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, ο οποίος αναφέρει ότι: «Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν από την σελίδα του συλλόγου στο Facebook με την ονομασία: Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις