Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Φάρσαλα: Πυροβόλησε λάθος άνθρωπο σε καφενείο επειδή δεν του έβαζαν τη μουσική που ήθελε

Φάρσαλα: Πυροβόλησε λάθος άνθρωπο σε καφενείο επειδή δεν του έβαζαν τη μουσική που ήθελε

Αποκαλύψεις για το σκηνικό στα Φάρσαλα, με ένα άτομο να μεταφέρεται τραυματισμένο από το καφενείο σε νοσοκομείο. Οι πυροβολισμοί ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή…

Αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν τη νύχτα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου του 2023, σε καφενείο στα Φάρσαλα. Ο δράστης μετά από καυγά με υπάλληλο και θαμώνες επέστρεψε οπλισμένος και άρχισε να πυροβολεί. Την «πλήρωσε» ένας άντρας που καθόταν σε τραπέζι, με τον οποίο όμως ο δράστης δεν είχε τσακωθεί. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και παραμένει για νοσηλεία. Ο 60χρονος έχει ήδη συλληφθεί. Αιτία των όσων έγιναν φαίνεται πως ήταν η μουσική που ήθελε αλλά δεν έβαζαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

Ο 60χρονος περίπου άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας έναν 44χρονο σε καφενείο του χωριού Άγιος Κωνσταντίνος, το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επέμενε να βάλουν τραγούδια στο καφενείο ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Αφού τσακώθηκε με υπάλληλο του καφενείου και με θαμώνα διότι δεν του έκαναν το χατίρι, αποχώρησε από το μαγαζί, πήγε στο σπίτι του, άρπαξε το δίκαννο και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, καθώς άρχισε να πυροβολεί προς το τραπέζι που καθόταν πέντε θαμώνες μαζί.

Πέντε περίπου σκάγια καρφώθηκαν στον έναν θαμώνα που την πλήρωσε, καθώς δεν ήταν εκείνος με τον οποίο είχε έρθει προηγουμένως σε λεκτική διαμάχη ο 60χρονος και δεν είχε καμία εμπλοκή στον καυγά. Ο άτυχος 44χονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις