Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Φλώρινα: Αρκούδα έφτασε σε πλατεία στη Σκοπιά που παίζουν παιδιά – Βίντεο

Φλώρινα: Αρκούδα έφτασε σε πλατεία στη Σκοπιά που παίζουν παιδιά – Βίντεο

Η αρκούδα κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή στην Σκοπιά στη Φλώρινα και έφτασε σε κεντρική πλατεία της περιοχής…

Η αρκούδα έψαχνε πιθανότατα για τροφή και έφτασε σε κεντρική πλατεία στην Σκοπιά στη Φλώρινα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στο σημείο και παιδιά που συνηθίζουν το καλοκαίρι να κάθονται μέχρι αργά για να παίξουν. Κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να την «καταδιώκουν» με αυτοκίνητο, σε μια προσπάθεια να την αναγκάσουν να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον. Κάτι που όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο συνέβη λίγο αργότερα.

Αρκούδα έκανε την εμφάνιση της στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Σκοπιάς στη Φλώρινα τη νύχτα της Τρίτης 4 Ιουλίου του 2023 αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων την ακολούθησαν με το αυτοκίνητο προκειμένου να την απομακρύνουν καθώς λόγω του καλοκαιριού κάτοικοι και κυρίως παιδιά παίζουν στις πλατείες και τα σοκάκια του χωριού.

Η αρκούδα τελικά απομακρύνθηκε από το κέντρο του χωριού στη Φλώρινα και επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον.

Οι κάτοικοι πάντως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμοδίους προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο πρόβλημα που τυχόν δημιουργηθεί στο μέλλον αν κάποιος κάτοικος ή παιδί έρθει αντιμέτωπο με την αρκούδα αφού ήδη κατέβηκε στην πλατεία του χωριού ψάχνοντας τροφή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις