Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Φλώρινα: Εξιχνιάστηκε απάτη με λεία 700 ευρώ και θύμα γυναίκα

Φλώρινα: Εξιχνιάστηκε απάτη με λεία 700 ευρώ και θύμα γυναίκα

Η απάτη στη Φλώρινα προβλημάτισε έντονα τους αστυνομικούς, που μετά από έρευνα κατάφεραν να ρίξουν φως στο μυστήριο…

Η απάτη στη Φλώρινα τελέστηκε και συσκοτίστηκε. Το θύμα έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αλλά μέχρι να χυθεί φως χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες. Αποκαλύφθηκε ότι πίσω από το χτύπημα κρυβόταν μια γυναίκα, που έβαλε στο στόχαστρο μια κάτοικο της πόλης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε φτάνει στα χέρια εισαγγελέα και η υπόθεση περνάει από την αστυνομία, στην ελληνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά την ώρα που οι τηλεφωνικές απάτες στη χώρα, συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας στη Φλώρινα, υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 29χρονης Ελληνίδας.

Η 29χρονη κατήγγειλε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε μαζί της μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντάς της ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε τους κωδικούς αριθμούς από προπληρωμένες κάρτες για το διαδίκτυο, συνολικής χρηματικής 700 ευρώ, τις οποίες εξαργύρωσε.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας 30χρονης Ελληνίδας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις