Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φλώρινα: Η προέλευση των χρημάτων ήταν ένοχη – Θησαύριζαν αλλά την τελευταία φορά ατύχησαν [pics]

Φλώρινα: Η προέλευση των χρημάτων ήταν ένοχη – Θησαύριζαν αλλά την τελευταία φορά ατύχησαν [pics]

Αποκαλύψεις που συνοδεύονται από εικόνες. Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας στη Φλώρινα…

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν την περασμένη Κυριακή (24-03-2019) στη Φλώρινα, τρεις διακινητές, όλοι τους αλλοδαποί, ηλικίας 41, 47 και 63 ετών, για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας, συνολικά τριών αλλοδαπών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 47χρονο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 40 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί κατείχαν διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου της χώρας, καθώς και σε βάρος τους εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Στη δεύτερη περίπτωση , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 41 και 63 ετών, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν από κοινού με αυτό, παράνομα, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, έναν 51χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν συνολικά Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, χρηματικά ποσά των 4.590 ευρώ και 23.700 Λεκ Αλβανίας, καθώς και 7 κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις