Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φλώρινα: Νέες εικόνες από τη σιδηροδρομική διάβαση που η μπάρα λειτουργεί ανάποδα

Φλώρινα: Νέες εικόνες από τη σιδηροδρομική διάβαση που η μπάρα λειτουργεί ανάποδα

Η σιδηροδρομική διάβαση βρίσκεται στο Αμύνταιο στη Φλώρινα και μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι εικόνες από το σημείο με την μπάρα να κινείται ανάποδα προκαλούν νέες αντιδράσεις. Δείτε τι λέει κάτοικος της περιοχής…

Η μπάρα στη σιδηροδρομική διάβαση στο Αμύνταιο στη Φλώρινα έχει αποσυντονιστεί και έτσι όταν πλησιάζει τρένο, αντί να κατεβαίνει, ανεβαίνει. Οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν από την πρώτη στιγμή να φτιαχτεί, αλλά οι αρμόδιοι δεν έκαναν αυτό που θα έπρεπε. Έτσι το πρόβλημα παραμένει και η ανησυχία εντείνεται. Καθώς μπορεί οι ντόπιοι να γνωρίζουν τα όσα απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα συμβαίνουν, αλλά αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβεί, αν από το σημείο, τύχει να περάσει τη λάθος ώρα και στιγμή, κάποιος τουρίστας.

Η σιδηροδρομική διάβαση κρύβει μια παγίδα που δυστυχώς μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμη. «Μας έχουν πει ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και προσπαθούν να το φτιάξουν» λέει κάτοικος της περιοχής στον Alpha και συνεχίζει: «οι μηχανοδηγοί των τρένων γνωρίζουν την κατάσταση και όταν πλησιάζουν κορνάρουν».

Αυτό το τελευταίο φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του 2021. Όταν το πρόβλημα καταγράφηκε και ανέβηκε στο διαδίκτυο. Από τότε πέρασαν δύο χρόνια και δεν άλλαξε το παραμικρό. «Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες, έχουν σταματήσει τα δρομολόγια τρένων» λέει ο κάτοικος της περιοχής.

Ο σηματοδότης σταματά να αναβοσβήνει, μόλις οι μπάρες ανέβουν. Φαίνεται πως οι κάτοικοι γνωρίζουν τι συμβαίνει οπότε είναι υποψιασμένοι, παραμένει άγνωστο όμως τι θα μπορούσε να συμβεί αν κάποιος δεν προσέξει ή δεν γνωρίζει τι γίνεται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις