Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Φλώρινα: Πιστώθηκαν οι αποζημιώσεις σε επιχειρηματίες που χτυπήθηκαν από τον σεισμό του 2022

Φλώρινα: Πιστώθηκαν οι αποζημιώσεις σε επιχειρηματίες που χτυπήθηκαν από τον σεισμό του 2022

Πιστώθηκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς των επιχειρηματιών στη Φλώρινα που είχαν πληγεί λόγω του σεισμού της 9ης Ιανουαρίου του προηγούμενου έτους.

Σε ανακοίνωσή του το επιμελητήριο της Φλώρινας εκφράζει την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη, που είχε η ενίσχυση των επιχειρήσεων για τις ζημιές, που προκλήθηκαν σε ευπαθή προϊόντα, μηχανήματα και εξοπλισμό από τον σεισμό που έπληξε την πόλη της Φλώρινας τον προηγούμενο χρόνο.

“Το αίτημα που κατέθεσε το Επιμελητήριο Φλώρινας στον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο υποστήριξε καθοριστικά και αποτελεσματικά ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας, Αντωνιάδης Ιωάννης, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια για τη διαχρονική συνεργασία και την θετική εξέλιξη του δίκαιου αιτήματος του Επιμελητηρίου” επισημαίνει ακόμα, υπογραμμίζοντας πως:

“τα προβλήματα που βιώνουν οι επιχειρήσεις είναι μεγάλα, το Επιμελητήριο Φλώρινας έχει καταθέσει στα αρμόδια Υπουργεία προτάσεις και διεκδικεί τη χρηματοδότηση όλων των επιχειρήσεων από την πολιτεία ακόμα και να έχουν οφειλές σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, κ.α κατά το παράδειγμα της Βορείου Ευβοίας και της Κρήτης. Επίσης, στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης και στα χρηματοδοτικά εργαλεία, ιδιαίτερα του ΕΣΠΑ, δεν πρέπει να εξαιρεθεί καμία επιχείρηση και να έχουν τη δυνατότητα όλες να καταθέσουν επενδυτικές προτάσεις”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις