Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φλώρινα: Πώς έγινε το ατύχημα με το τρένο – Δύο οι τραυματίες, ο ένας ανήλικος [pics]

Φλώρινα: Πώς έγινε το ατύχημα με το τρένο – Δύο οι τραυματίες, ο ένας ανήλικος [pics]
φωτό από eordaialive.com

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής μετά το ατύχημα στο Αμύνταιο.

Σύγκρουση τρένου με μικρό φορτηγό σημειώθηκε στις 10:50 στο Ξυνό Νερό Αμυνταίου Φλώρινας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Το μικρό φορτηγό συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία 84 που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα- Θεσσαλονίκη σε αφύλακτη ισόπεδη διάβαση. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού και ο συνοδηγός του και ζητήθηκε η συνδρομή πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του πρώτου.

Στην περιοχή έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, απεγκλώβισαν τον 56χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας. Όταν η πυροσβεστική έφθασε στο σημείο του ατυχήματος ο ανήλικος συνοδηγός του φορτηγού είχε ήδη διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Ξυνού Νερού.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το ατύχημα συνέβη, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όταν ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το στοπ στην αφύλακτη ισόπεδη διάβαση με αποτέλεσμα τη σύγκρουση του οχήματος με το τρένο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις