Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Φλώρινα: Βίντεο με τη στιγμή που μπάρα σε σιδηροδρομική διάβαση ανεβαίνει πριν περάσει το τρένο

Φλώρινα: Βίντεο με τη στιγμή που  μπάρα σε σιδηροδρομική διάβαση ανεβαίνει πριν περάσει το τρένο

Η Ελλάδα θρηνεί αλλά στη Φλώρινα δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Η μπάρα στη σιδηροδρομική διάβαση, ανεβαίνει μπροστά από τους οδηγούς όταν το τρένο πλησιάζει…

Στη Φλώρινα η σιδηροδρομική διάβαση που βλέπετε παρακάτω από το Αμύνταιο είναι κίνδυνος – θάνατος. Πιθανότατα λόγω βλάβης η μπάρη δεν σηκώνεται όταν το τρένο έχει περάσει, αλλά νωρίτερα, όταν η αμαξοστοιχία πλησιάζει. Δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα από καθαρή τύχη. Επειδή πιθανότατα οι διερχόμενοι οδηγοί είναι ντόπιοι και γνωρίζουν το πρόβλημα.

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το Αμύνταιο στη Φλώρινα. Στο βίντεο φαίνεται πως, οι μπάρες σηκώνονται πριν διέλθει η αμαξοστοιχία, ενώ μάλιστα μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε και ένα παιδί που περιμένει να διασχίσει τη διάβαση με ένα ποδήλατο.

Ο σηματοδότης σταματά να αναβοσβήνει, μόλις οι μπάρες ανέβουν. Φαίνεται πως οι κάτοικοι γνωρίζουν τι συμβαίνει οπότε είναι υποψιασμένοι, παραμένει άγνωστο όμως τι θα μπορούσε να συμβεί αν κάποιος δεν προσέξει ή δεν γνωρίζει τι γίνεται.

Σύμφωνα με τον σταθμό Open, ο δήμαρχος Αμυνταίου επιβεβαίωσε το πρόβλημα που υπάρχει, σημειώνοντας ότι είναι συχνό φαινόμενο και πώς δεν ανταποκρίνεται κανείς στα αιτήματα του Δήμου για εύρεση λύσης.

Το βίντεο είναι παλιότερο, αλλά αυτό δεν αναιρεί την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις