Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Το μέρος που έμαθε να λατρεύει η αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά – Οργή για το έγκλημα

Φολέγανδρος: Το μέρος που έμαθε να λατρεύει η αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά – Οργή για το έγκλημα

Η Φολέγανδρος παραμένει ανάστατη από το στυγερό έγκλημα. Λίγες ώρες μετά την κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της σύντομης ζωής της…

Η είδηση της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς την περασμένη Παρασκευή, από τον 30χρονο σύντροφο της και ενώ βρίσκονταν για διακοπές στη Φολέγανδρο, όχι μόνο «πάγωσε» το Πανελλήνιο, άλλα έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για τους κατοίκους του χωριού Περιθώριο Αιγιαλείας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό κορίτσι, που από τα παιδικά μέχρι τα εφηβικά του  χρόνια  περνούσε τα καλοκαίρια στο χωριό, έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και πρόωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο πατέρας της κατάγεται, από το Περιθώρι και διατηρεί κτήματα στην περιοχή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια, τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να μεταβεί στην περιοχή για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές. Η Γαρυφαλλιά μαζί με τα αδέλφια της από πολύ μικρή ηλικία μαζί με τους γονείς συνήθιζαν να περνούν τα καλοκαίρια τους στο χωριό. Συνήθιζαν να πηγαίνουν κάποιες ημέρες του Αυγούστου ή του Ιουλίου, αναλόγως των υποχρεώσεων τους.

«Τα παιδιά τα ήξερα από ηλικία 6 -7 ετών μέχρι και την εφηβεία έρχονταν στο χωριό. Ο πατέρας του κατάγεται από εδώ και έχει κτήματα στην περιοχή. Όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο από την είδηση. Η Γαρυφαλλιά ερχόταν μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια της από μικρά στο Περιθώρι για διακοπές, έχουν εξοχικό. Είναι κρίμα νέα κοπέλα και να φύγει τόσο άδικα.  Πρόκειται για μια πολύ καλή οικογένεια, φιλική και ιδιαιτέρως αγαπητοί στο χωριό μας», δήλωσε στο pelop.gr, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περιθωρίου Αιγείρας Αιγιαλείας, Ηλίας Ψαράκος.

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο

Χθες Δευτέρα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, κηδεύτηκε η άτυχη 26χρονη φαρμακοποιός. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας, όπου διαμένει η οικογένεια. Ο πόνος βουβός και τα «γιατί» πολλά. Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα τρία της αδέρφια τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μαζί με φίλους και συγγενείς είπαν το «τελευταίο αντίο».

click4more: Φολέγανδρος: Δάκρυα και οργή στο τελευταίο αντίο της Γαρυφαλλιάς – «Δολοφόνησες και την οικογένειά της»

«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες», έγραφε το πανό που κρατούσαν συγγενείς που ακολουθούν την πομπή μέχρι την εκκλησία.  Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονταν στα σκαλιά της  του Ναού, ενώ μοιράστηκαν λευκές μπομπονιέρες στη μνήμη της

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις