Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φονικό με τσεκούρι στη Χαλκιδική: «Τσακώθηκε με τον πεθερό του και έφερε τον αδερφό του για βοήθεια»

Φονικό με τσεκούρι στη Χαλκιδική: «Τσακώθηκε με τον πεθερό του και έφερε τον αδερφό του για βοήθεια»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο καβγάς του 27χρονου Αλβανού με τον 53χρονο πατέρα της νεαρής συντρόφου του «όπλισε» το χέρι του 47χρονου αδερφού του, που τον χτύπησε με τσεκούρι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20.10.2022) στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Το φονικό επεισόδιο με το τσεκούρι έγινε στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής και οφείλεται σε «προσωπικές διαφορές», όπως δηλώνει συγγενής του νεκρού 53χρονου στο newsit.gr, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα δύο αδέρφια από την Αλβανία, ο 27χρονος και ο 47χρονος κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους σε εισαγγελέα και ανακριτή και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

«Τσακώθηκε ο 27χρονος με τον πεθερό του»

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ δύο ανδρών και την οικογένεια της συντρόφου του ενός, με αποτέλεσμα τον θάνατο 53χρονου. Πιο συγκεκριμένα δύο αδέλφια αλβανικής καταγωγής 27 και 47 ετών φέρονται να καυγάδισαν με τον 53χρονο και τα δυο του παιδιά, έναν 24χρονο και μια 18χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 18χρονη και ο καβγάς ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές. Ο 27χρονος με μαχαίρι τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε την 18χρονη. Τότε ο 47χρονος άρπαξε ένα τσεκούρι και με το πίσω μέρος χτύπησε τον 53χρονο πατέρα των δύο παιδιών στο στήθος και στον θώρακα.

Μέλη από τη βάση ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης βρέθηκαν στο σημείο και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Με τη βοήθεια απινιδωτή χορήγησαν ρεύμα στον άτυχο 53χρονο χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συγγενής του άτυχου 53χρονου είναι συντετριμμένη, μιλώντας στο newsit.gr: «Δεν ξέρουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες για το πως έγιναν τα πράγματα. Εκείνο το βράδυ έγινε ένας πολύ μεγάλος καβγάς μεταξύ τους, λόγω προσωπικών διαφορών. Κυρίως μεταξύ του 27χρονου και του 53χρονου πεθερού του.

Ο 53χρονος όπως μάθαμε έπαθε ανακοπή, η οποία μπορεί να προήλθε από το χτύπημα. Είναι λυπηρό, είναι πολύ κρίμα. Και όλο αυτό λόγω οικογενειακών διαφορών. Ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως επειδή τον χτύπησαν και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, πήρε τον αδελφό του για βοήθεια και συνεχίστηκε ο καβγάς».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις