Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά στη Μάνη: Καλύτερη η κατάσταση λέει ο αντιπεριφερειάρχης

Φωτιά στη Μάνη: Καλύτερη η κατάσταση λέει ο αντιπεριφερειάρχης

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση στη Μάνη όπως διευκρίνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Καλύτερη είναι η κατάσταση με τις φωτιές στον δήμο της Ανατολικής Μάνης».

Όπως εξήγησε, «σιγοκαίει μία φωτιά σε δύσβατη περιοχή, στη Δεσφίνα και υπάρχει ένα μέτωπο στην ορεινή περιοχή, Κρυονέρι» της Μάνης.

Όσον αφορά το Γύθειο, ο Θεόδωρος Βερούτης είπε ότι «η κατάσταση είναι καλή, οι κάτοικοι που έφυγαν, έχουν επιστρέψει και η πόλη έχει επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς». Αναγνώστης του Newsit.gr έστειλε φωτογραφία από το απόκοσμο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο Γύθειο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε επίσης ότι «καλή είναι η κατάσταση με τις φωτιές και σε άλλες περιοχές, όπως το Μαυροβούνι και το Βαθύ, με αρκετούς κατοίκους να έχουν επιστρέψει».

Τονίζεται ότι στην Ανατολική Μάνη συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ το έργο τους συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις